Kahvila

LOUNASLISTA VIIKKO 42 (13.10.-19.10.2025)

MA Rabian Linssikeitto (L,G,V)

TI Hernekeitto (L, G, myös V) ja pannukakkua (L, V)

KE Cowboy-keitto (jauheliha/soijarouhe, valkoisia papuja, kasviksia, perunaa) (L,G, myös V)

TO Minihamppari ja paistinperunoita (L,G)

PE Kotkot-keitto (L,G) 

Lisäksi: salaatti vaihtoehtona lämmin bataatti-feta salaatti (Saatavilla myös vegaanisena)

Meiltä myös take away mahdollisuus. Vitriini täynnä suolaisia ja makeita leivoksia!

Lounas ma-pe, hinta 10€ sisältäen tuoretta leipää, levitettä ja lounaskahvin.

HUOM! Uusi alennushinnoittelu lounaassa 1.9.2025 alkaen:

Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset 8€

Ja muistathan myös lapsiystävälliset hinnat:

alle 5 vuotiaat 1€/ikävuosi ja 6-12 vuotiaat 6,5€

Kahvi: Arvid Nordquist Reko.
Lounasaika 12-15
Lauantaina suljettu.
Sunnuntaina Syksyn latautumisaika/Fall recharge time.

Tulkaa syömään tai herkuttelemaan pop-up-kahvilassamme! Se on täydellinen tapa päättää syyslomaviikko. Tarjolla on makeita ja suolaisia (Skagen,salaatti) ​​vohveleita, 48 tuntia kypsytettyä linssikeittoa, nokkosleipä (V,G) ja vastavalmistettuja ranskalaisia ​​leivonnaisia: pain au chocolat, pain au rusinoita ja mantelicroissantteja. Tervetuloa!
Join us for a meal or some treats in the pop-up cafe! It’s the perfect way to end syyslomaviikko. We will have sweet and savory (Skagen,salad) waffles, 48-hour lentil soup with nettles flatbread (V,G), and French pastries made fresh from our kitchen: pain au chocolat, pain au raisins, and almond croissants. Welcome!

Facebook: https://www.facebook.com/events/1548500699479149

 

Kahvilan lounaslista 24.-28.2.

Tervetuloa Tahmelan Huvilan Kahvilaan! Kahvila sijaitsee Pyhäjärven kuvankauniissa rantamaisemassa. Piipahda lounaalla tai nauti vaikka jokin oman leipomomme herkuista kahvin tai Huvilan yrttiteen kera. Vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioille! Kahvila on auki Huvilan aukioloaikojen mukaan.

Sunnuntaisin kahvila muuttuu kansainväliseksi pop-up- ravintolaksi. Maahanmuuttajataustaiset, ruokaa rakastavat  ystävämme haluavat esitellä omaa ruokakulttuuriaan pop-up -ravintolan avulla. Menu julkaistaan noin viikkoa aikaisemmin ja jokainen sunnuntai on erilainen.

Hyväksymme myös ePassin ja kulttuurisetelit.